Pagina's

Welkom op mijn blog! Kijk en geniet. Mocht je vragen hebben, stuur mij dan een berichtje!

zondag 23 december 2012

Cupcakes

Manlief wilde op bezoek gaan bij zijn oma (99 jaar) en dan is het natuurlijk leuk om even wat lekkers mee te nemen voor haar, medebewoners en personeel.
Daarom even wat cupcakes gebakken en dit keer snel versierd met een toef!woensdag 19 december 2012

Workshop kersttaart

Voor het eerst een 'workshop' gedaan voor een aantal vriendinnen! Het was erg leuk om te doen en de resultaten zijn super geworden!!


zondag 16 december 2012

Cupcakes voor het goede doel!

Dit weekend kunnen we bij ons in de kerk www.christengemeentebuitenpost.nl genieten van het kerstproject 'Glorious Noël'. Voor en na afloop is er een kerstmarkt, de opbrengst is voor het goede doel.

Een groep mensen doet een kleine bijdrage door middel van het bakken van een aantal cupcakes en cakepops. Ik heb een 25 tal cupcakes gebakken en versierd die gisteren en ook vandaag verkocht worden.

12 cupcakes met fondant
9 cupcakes met appel en rozijnen
4 cupcakes normaal

De cupcakes met appel en rozijnen vielen bij onze jongens het beste in de smaak. Echt voor herhaling vatbaar om nog eens deze vulling te gebruiken. Even twee foto's van het resultaat!


Bakmiddagje

Laatst op een zaterdagmiddag ben ik heerlijk aan het bakken geweest. Helaas niet van alles een foto gemaakt. Hieronder een foto van een 'verwenflapje' en een pizza. Daarnaast ragoutbroodjes en ook frikandellenbroodjes gemaakt. Het was smullen voor ons vijfjes!!
Fonteinschool 25 jaar!!

GBS De Fontein in Buitenpost bestaat dit jaar 25 jaar. Op 18 oktober jl. hebben we met elkaar het bestaan van de school gevierd. Daarnaast is het gebouw ook feestelijk geopend, vanwege een verbouwing.

Deze feestelijkheden waren de de aanleiding om samen met drie andere dames cupcakes te bakken en te versieren. Voor het eerst ook echt met cijfers gewerkt, dat vergt nog wat oefening ;-)!
De cupcakes die ik gebakken en versierd heb, kun je hieronder bewonderen: