Pagina's

Welkom op mijn blog! Kijk en geniet. Mocht je vragen hebben, stuur mij dan een berichtje!

vrijdag 13 april 2012

Lisanne haar taart

Vanmiddag kwam mijn nichtje Lisanne. Binnenkort is ze jarig en we hadden afgesproken om samen een verjaarsdagtaart te maken. Mijn schoonzus had via internet een taartdisc besteld van K3.
Ik had al wat voorbeeldtaartjes uitgeprint, zodat we wat inspiratie hadden. Na de inspiratie gelijk aan de slag gegaan met afsmeren (het vullen had ik net gedaan) en kleuren mengen en daarna natuurlijk het serieuze werk. Het decoreren van de taart. Lisanne heeft heel veel zelf gedaan, leuk om te zien hoe enthousiast ze is.

De ouwel disc is nog niet vastgeplakt, daarom staat hij nog wat bol op de foto's. De taart moet namelijk nog in de vriezer en daar kan een ouwel disc niet zo goed tegen.

Nu even wat foto's:Nog even wachten Lisanne en dan mag je de taart proeven!! De taart is op haar verzoek gevuld met bastongnecreme, vulling met mascarpone en kersenvlaaivulling.
dinsdag 3 april 2012

Taart voor mijn beppe (oma)

Morgen is mijn beppe jarig. Ik heb voor haar een boltaartje gebakken en vandaag gevuld en gedecoreerd. Het biscuit begon een klein beetje te scheuren, dat redelijk kunnen puzzelen met behulp van botercreme.

Nu maar hopen dat beppe (en pake) van mijn verrassingstaartje gaan genieten ;-)!
Het boltaartje is trouwens gevuld met aardbeienvulling en vanillebotercreme.

Nu de foto's: